معاون سازمان ملی استاندارد:
روغن خوراكی سه كاره استاندارد نیست
معاون سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: استانداردی برای روغن خوراکی با کاربرد پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی با عنوان روغن سه کاره وجود ندارد.
به گزارش تولیدو به نقل از سازمان ملی استاندارد، مشخصات درج شده بر روی فرآورده روغن سرخ کردنی با نام تجاری «اولترا هایلی» محصول واحد تولیدی طبیعت سبز پارس کهن با استاندارد ملی ایران به شماره ۴۱۵۲ با عنوان «روغن سرخ کردنی- خصوصیت ها و روش های آزمون» مغایرت دارد.
بنا بر این گزارش، وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد با اشاره به اینکه برای روغن های خوراکی با کاربردهای مختلف، استانداردهای ملی جداگانه تدوین شده است، اظهار داشت: استانداردی برای روغن خوراکی با کاربرد «پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی» با عنوان روغن سه کاره وجود ندارد.
مرندی مقدم افزود: انواع روغن های مایع همچون روغن سویا، آفتابگردان، کانولا و مخلوط این روغن ها با نام روغن مایع مخلوط (مورد مصرف برای پخت و پز و سالاد) روغن مخصوص خانوار (مورد مصرف برای پخت و پز) و روغن سرخ کردنی (مورد مصرف سرخ کردن) معرفی می گردند.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد ضمن اشاره به تبلیغ روغن سرخ کردنی با نام تجاری «اولترا هایلی» محصول واحد تولیدی طبیعت سبز پارس کهن با عنوان روغن سه کاره در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: سازمان ملی استاندارد ایران هیچ گونه تاییدیه ای به «روغن مصرفی سه کاره» نداده است و این عبارت که سبب القا شبهه کیفیت برای مصرف کنندگان می شود، مورد تأیید سازمان ملی استاندارد ایران نیست.
مصرف کنندگان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقررات استانداردهای ملی به پرتال این سازمان به نشانی isiri.gov.ir رجوع نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب