مدیركل دفتر ترانزیت سازمان راهداری:

ایران و قزاقستان برای تردد هزار كامیون در سال 98 توافق كردند

ایران و قزاقستان برای تردد هزار كامیون در سال 98 توافق كردند

تولیدو: تهران- مدیركل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از توافق با قزاقستان برای برقراری یك هزار تردد ترانزیتی بین 2 كشور در سال آینده اطلاع داد و اظهار داشت: 500 تردد به صورت دوجانبه و 500 مورد به صورت ترانزیتی انجام می گردد.


به گزارش عصر شنبه تارنمای وزارت راه و شهرسازی، «رضا نفیسی» اضافه كرد: در این مذاكرات طرف قزاقستانی آمادگی خویش را جهت شركت در نشستی جهت راه اندازی مسیر رو - رو از بندر انزلی یا امیرآباد به بندر «آكتائو» در این كشور اعلام نمود.
نفیسی بیان كرد: در این نشست كه به میزبانی قزاقستان برگزار شد، 500 پروانه تردد باقیمانده از یك هزار تردد كامیون طبق توافق پیشین، مورد بحث و بررسی قرار گرفت كه بعد از توافق بر سر اجرای بقیه تعهدات، 200 پروانه تردد از میزان باقیمانده به طرف ایرانی عرضه شد كه در اختیار شركت های حمل ونقل بین المللی ایران قرار می گیرد.
وی بیان كرد: ادعای دریافت عوارض سنگین ایران از ناوگان قزاقستان هم از جانب طرف مقابل عنوان شد كه بعد از عرضه توضیحات لازم از جانب هیات ایرانی و رفع ابهام ها، مشخص شد مبالغ دریافتی از ناوگان قزاقستانی طبق قوانین اما به مراتب كمتر از ادعاهای آن ها دریافت می گردد.
«در ادامه جلسه مزیت های مسیر جاده ای ایران- تركیه همچون كوتاه تر و ارزان تر بودن نسبت به سایر مسیر ها برای طرف قزاقستانی تشریح شد و با عنایت به اینكه بیشترین تردد ناوگان باری از قزاقستان به تركیه به شكل رو - رو از دریای خزر یا با استفاده از روسیه انجام می گردد كه مقرر شد هیاتی از كارشناسان طرف مذاكره برای ارزیابی مسیر به ایران سفر كنند».
وی اضافه كرد: بعد از عرضه توضیحات از جانب طرف ایرانی در خصوص راه اندازی سیستم رو - رو از بندر امیرآباد و بندر انزلی به سمت بندر آكتائو در دریای خزر، طرف قزاقستانی امكان و ظرفیت لازم جهت راه اندازی این مسیر را مناسب دانست و مقرر شد در چند ماه آینده نشست مشتركی بین سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، سازمان بنادر و دریانوردی و هیاتی از قزاقستان برگزار گردد.
مدیركل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از آمادگی بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در راه اندازی مسیر رو - رو از بنادر انزلی و امیرآباد تا بندر آكتائو اطلاع داد و اظهار داشت: توسعه مسیر های ترانزیتی سبب تولید رقابت و افزایش قدرت تصمیم گیری ایران در منطقه بین كشور های همسایه می گردد.
به گزارش تولیدو به نقل از ایرنا، حجم مبادلات سالیانه تجاری بین ایران و قزاقستان به بیشتر از 400 میلیون دلار رسیده است و 2 كشور تلاش می كنند این میزان را به بیشتر از 2 میلیارد دلار بالا برند.

اقتصام*1108*1961*


1397/08/06
14:22:51
5.0 / 5
4533
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
تولیدو