انتقال بدون ارز سال جاری صورت نگرفت

انتقال بدون ارز سال جاری صورت نگرفت

به گزارش تولیدو، یک مقام مسئول اظهار داشت: برخی روش ها همچون انتقال بدون ارز در سالهای قبل مورد استفاده قرار می گرفت که سال جاری موافقتی برای آن دیده نشده است.



به گزارش تولیدو به نقل از مهر، گلنار نصرالهی، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور نساجی و پوشاک، درباب کاهش واردات طی پنج ماه ابتدای سال جاری اظهار داشت: آمار نشان داده است واردات از نظر وزنی ۵ درصد و از نظر ارزشی ۱۵ درصد کاسته شده است که این وضعیت تا حدی قابل پیش بینی بود چون میزان ارز اختصاص یافته کاسته شده است.
وی به چالش های مدیریت ارزی اشاره و تاکید کرد که برخی روش ها همچون انتقال بدون ارز در سالهای گذشته مورد استفاده قرار می گرفت که امسال موافقتی برای آن مشاهده نشده است.
بر اساس اعلام اتاق ایران، نصرالهی اضافه کرد: اگر کاهش واردات متوجه کالاهای مواد اولیه باشد، باید نگران باشیم و برای آن فکری بکنیم.

منبع:

1404/06/21
12:15:18
5.0 / 5
16
تگهای خبر: صنعت , كالا , واردات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

تولیدو