رییس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان
نساجی جان دوباره می گیرد
تولیدو: رئیس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان اظهار داشت: با رشد قیمت دلار و عدم واردات پارچه، شرایط مناسبی برای حركت دوباره چرخ نساجی ها فراهم گشته است.
امیر قدیمی نژاد در گفت وگو با ایسنا، در ارتباط با شرایط بازار بنكداران و طاقه فروشان پارچه اظهار داشت: تورم حاكم بر اقتصاد و بازار پارچه قیمت محصولات را با افزایش ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی همراه كرده كه این میزان در محصولات ایرانی در حدود ۶۰ درصد و در محصولات وارداتی در حدود ۱۰۰ درصد بوده است.
رئیس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان با اشاره به اینكه ۵۰ درصد از نیاز بازار با استفاده از محصولات وارداتی تأمین می شود، تصریح كرد: به واردات پارچه ارز دولتی یا ۴۲۰۰ تومانی تعلق نگرفت و فعالان این صنف علاقه ای به دریافت ارز دولتی نداشتند چونكه شرایط حاكم فرصت مناسبی را تولید كرد تا بار دیگر نساجی به حركت دربیاید.
وی افزود: در زمینه حركت چرخ نساجی، این صنعت در چند ماه اخیر اتفاق خاصی را شاهد نبود اما رایزنی هایی برای رفع مشكلات تولید و تأمین مواد اولیه نساجی با وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است.
قدیمی نژاد خاطرنشان كرد: هم اكنون به دنبال افزایش مدت زمان ترخیص كالا به بیشتر از ۳ ماه تجار آن چنان به دنبال واردات محصول نیستند.
رئیس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان اضافه كرد: میزان خرید و فروش و انجام معامله در شرایط فعلی نسبت به مدت مشابه سال قبل با افت ۶۰ درصدی همراه بوده و تغییر فصل تنها توانسته اندكی بر میزان تقاضا بیافزاید.
وی مدعی شد: ركود بازار و كاهش قدرت خرید مردم در مجموع عاملی شده تا میزان تولید كارگاه ها و صنوف تولیدی به یك سوم كاهش پیدا كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب