برگزاری چالش نوآوری برای عرضه راهکار فناورانه به منظور ترک سیگار

برگزاری چالش نوآوری برای عرضه راهکار فناورانه به منظور ترک سیگار

به گزارش تولیدو با عنایت به این که هر سال بیشتر از ۵۰ هزار نفر در کشور (به طور متوسط روزانه حدود ۱۴ نفر) به خاطر مصرف سیگار جان خویش را از دست می دهند، با همکاری ستاد نانو چالش نوآوری برای توسعه پچ های پلیمری حاوی داروی نیکوتین، به منظور ترک سیگار برگزار می گردد.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، موضوع محوری این چالش، توسعه نوعی سامانه پلیمری حاوی دارو در چارچوب پچ پوستی است که بتواند رهایش یکنواخت دارو را بر روی پوست انجام داده و از همه خصوصیت های ذکر شده در بخش الزامات پیروی کند، به نحوی که با قبول شدن در آزمون­ ها و استانداردهای مربوط بتوان آنرا بعد از مرحله نمونه آزمایشگاهی، به صورت صنعتی تجاری سازی کرد.
در این مرحله، شرکت کنندگان می بایست حداکثر تا آخر اسفندماه، طرح مفهومی خویش را در چارچوبی که در اختیار آنها قرار گرفته است، مدون و سپس از راه سامانه به صورت آنلاین ثبت کنند.
در انتها مرحله اول طرح های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد. در این مرحله شرکت کنندگان ۴ ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خویش را طی مرحله دوم ارائه نمایند.
در انتها مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و هم نمونه آزمایشگاهی عرضه شده از جانب هر شرکت کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می شود.
به گزارش سازمان های معتبر، هر سال بیشتر از ۵۰ هزار نفر در کشور (به طور متوسط روزانه حدود ۱۴ نفر) به خاطر مصرف سیگار جان خویش را از دست می دهند. آمار قربانیان مستقیم سیگار حدودا ۲.۵ برابر تعداد کشته شدگان تصادفات جاده ای کشور است و این درحالی است که متاسفانه ایران در رتبه های بالای قربانیان جاده ای در دنیا قرار دارد؛ ازاین رو راهکارهای ترک مصرف سیگار از دغدغه های جدی به حساب می­ آید.
به نقل از ستاد نانو، همچون نگاههای ترک سیگار استفاده از روش ­های جایگزین نیکوتین (NRT) است که به اشکال متنوعی همچون پچ های پوستی حاوی داروی نیکوتین در دنیا تجاری سازی شده است. از برتری های این روش نسبت به سایر روش­ ها همچون قرص، آدامس، اسپری بینی و مواد استنشاقی دهانی می ­توان به عدم احتیاج به نسخه پزشک، میزان جذب بالای نیکوتین توسط بدن و امکان استفاده طولانی مدت در طول شبانه روز اشاره نمود.
پچ مدنظر­ باید دارای ویژگی­‎ هایی چون رهایش کنترل شده و ثابت در بازه زمانی ۲۴ ساعت، میزان جذب در اثر استفاده از هر پچ در طول روز، ۲۱ میلی گرم در روز، چسبندگی مناسب با پوست بدن بدون ایجاد حساسیت و صدمه به پوست، ضدآب بودن (امکان استحمام کردن همراه با پچ) باشند.



1400/12/14
11:08:37
5.0 / 5
322
تگهای خبر: استاندارد , اقتصاد , سازمان , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
تولیدو