یك مسئول:

بازار شب عید استان مرکزی مشکل کمبود مرغ نخواهد داشت

بازار شب عید استان مرکزی مشکل کمبود مرغ نخواهد داشت

به گزارش تولیدو مرکزی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: با توجه به این که در سالهای قبل تامین مرغ در آستانه شب عید حواشی زیادی داشت، امسال در این خصوص برنامه ریزی شده و هیچ کمبودی در سطح استان مرکزی وجود نخواهد داشت.


علی صفری دوشنبه نهم اسفندماه در آیین افتتاح کشتارگاه مرغ شرکت زرماکیان مزرعه سبز ساوه اظهار نمود: وزارت جهاد کشاورزی در دوره جدید، اولویت هایی چون افزایش راندمان، تامین نیازهای بازار در قالب زنجیره تولید و نظارت بر بازار مصرف را در دستور کار دارد.
وی با اعلان اینکه روزانه بیش از ۹ هزار تن تولید مرغ معادل ۲۳۰ تن در استان مرکزی داریم در صورتیکه نیاز روزانه استان ۱۰۰ تن است، اضافه کرد: صنایع تبدیلی یکی ازحلقه های زنجیره تولید است و کارخانه زرماکیان هم یکی از بخش های مهم این چرخه در استان مرکزی است و به زودی کلنگ ساخت یک کشتارگاه صنعتی هم در اراک زده خواهد شد.
صفری اظهار داشت: باید بین تولید و مصرف نوعی تعادل ایجاد نماییم به شکلی که هیچ طرفی شامل تولیدکنندگان و مصرف کنندگان متضرر نشوند. اراده وزارت جهاد و سازمان های تابعه کمک به پروسه تولید و اشتغال است و سیاست حمایتی در دستور کار قرار دارد.
وی از ناظران بر حوزه صنایع غذایی به خصوص حوزه دامپزشکی خواست که باتوجه به اهمیت سلامت غذایی، بصورت جدی و دقیق بر فرآیندهای تولید کنترل داشته باشند تا محصولی سالم و باکیفیت سر سفره مردم برود.
او اظهار داشت: در استان مرکزی با توجه به این که مرغ مازاد به استانهای دیگر بصورت زنده حمل می شود، لازم است واحدهای کشتارگاهی افزایش یابند تا ارزش افزوده ای برای تولیدکنندگان این منطقه به ویژه شهرستان ساوه باشد.
وی بیان کرد: اولویت نخست، تامین مرغ مورد نیاز اهالی استان مرکزی است و لازم است کشتارگاه زرماکیان هم نخست به تامین نیاز مردم شهرستان ساوه بیندیشد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نیز اظهار داشت: کشتارگاه ها در سلامت شهروندان نقش مهمی دارند و هرچه بتوانیم فاکتورهای بهداشتی را در این مراکز ارتقا دهیم در نهایت، امنیت و سلامت شهروندان هم افزایش خواهد یافت.
شانقی اضافه کرد: هر کارخانه و شرکت تولیدی که در حوزه سلامت غذایی سرمایه گذاری کند نتایج مثبت آنرا خواهد دید.
وی ادامه داد: نظارت بر واحدهای تولیدی حوزه صنایع غذایی از وظایف دامپزشکی و در نهایت، سبب اطمینان بخشی به مردم جهت استفاده از فراورده های تولیدی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت زرماکیان مزرعه سبز نیز اظهار داشت: کلیه دستگاه های این مجموعه را با کمک کارشناسان داخلی و خارجی احیا کردیم و حدود سه ماه و نیم مبادرت به تولید در فاز آزمایشی شده است.
سیدضرغام پورسیف با اشاره به این که روزانه تا ۵۰ تن کشتار مرغ زنده در این مجموعه انجام می شود، اضافه کرد: از دستگاههای نظارتی و اجرائی انتظار داریم که در امتداد بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص رفع موانع تولید و اشتغالزایی، حمایت های لازم را از این مجموعه انجام دهند و ارگان های شهرستان ساوه مانند جهاد و دامپزشکی مساعدت کردند اما در بعضی ادارات هم نامهربانی هایی دیدیم.
وی اظهار داشت: همه الزامات حوزه های محیط زیست، دامپزشکی، بهداشتی و سایر موارد در این مجموعه رعایت شده است و
این مجموعه از بهترین کشتارگاه های رده Bکشور است و در چشم انداز اهداف تعیین شده دنبال صادرات مرغ هستیم.
پورسیف بیان کرد: مرحله بعدی راه اندازی خط دوم کشتارگاه و کسب رده A کشوری است و فاز سوم هم در برنامه های ما قراردارد. طبق برنامه ریزی های انجام شده درصدد ایجاد زنجیره تولید با پرورش مرغ مادر، جوجه ریزی، راه اندازی کارخانه خوراک دام، کشتار و توزیع هستیم.
وی اظهار داشت: هدف اولیه این واحد کشتارگاهی تامین نیازهای شهرستان ساوه است و آمادگی پرداخت پول مرغداران تا ۲۴ ساعت را داریم.
وی بیان کرد: در مجموع، ۲۰ میلیارد تومان برای احیای این کشتارگاه هزینه شده و روزانه تا ۱۰۰ تن ظرفیت کشتار دارد. این مجموعه ۱۳۰ نفر اشتغال در فاز نخست به وجود آورده و در صورت راه اندازی فازهای دوم و سوم تا اختتام ۱۴۰۱ و تکمیل زنجیره تولید تا هزار نفر هم امکان اشتغالزایی دارد.




منبع:

1400/12/09
20:29:44
5.0 / 5
365
تگهای خبر: بازار , تولید , دستگاه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
تولیدو