تمدید مجوزهای صادرات فولاد به مدت دو ماه

تمدید مجوزهای صادرات فولاد به مدت دو ماه

تولیدو: کارگروه تنظیم بازار تمدید مجوزهای صادرات فولاد میانی و محصولات فولادی را به مدت 2 ماه (تا اول آذر 1400) تصویب کرد.



به گزارش تولیدو به نقل از مهر، کارگروه تنظیم بازار تمدید مجوزهای صادرات فولاد میانی و محصولات فولادی را به مدت ۲ ماه (تا اول آذر ۱۴۰۰) تصویب کرد.
در مصوبه کارگروه تنظیم بازار آمده است: درخواست معاونت امور معاون و صنایع معدنی درباب جلوگیری از صادرات واحدهای فولادی که بیشتر آنها کف عرضه ۷۰ درصدی تولید را رعایت نکرده اند و در صورت اعمال آن بیش از ۷۰ درصد واحدها از فهرست صادراتی خارج خواهند شد، در جلسه مطرح و قرار شد بمنظور پشتیبانی از واحدهای تولیدکننده محصولات فولادی و جلوگیری از توقف صادرات و از دست دادن بازارهای صادراتی پیشنهاد معاونت امور معادن و صنایع معدنی در مورد صادرات این محصولات به مدت دو ماه تا زمان تصمیم گیری و برنامه ریزی درباب زنجیره فولاد مورد تایید قرار گرفت تا با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه ادامه یابد.
همچنین در این نشست مصوب شد در امتداد تسریع شفافیت زنجیره تامین کالاهای بورسی در سامانه جامع تجارت و رصدپذیر کردن این کالاها قرار شد علاوه بر داشتن کد بورسی، ارائه کد نقش در سامانه جامع تجارت الزامی شود، در غیر این صورت موضوع عرضه خارج از شبکه تلقی و بوسیله مجاری ذیربط مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.



منبع:

1400/07/03
18:56:37
5.0 / 5
674
تگهای خبر: بازار , تولید , صادرات , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

تولیدو