تلاش محققان برای جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع بومی در صنایع غذایی

تلاش محققان برای جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع بومی در صنایع غذایی

رئیس مؤسسه علوم و صنایع غذایی تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی در این موسسه را با هدف اجرای شعار سال ۱۴۰۰ دانست و اظهار داشت: در این راستا طرح هایی چون جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری های بومی و کمک به شرکتهای دانش بنیان جهت ورود سریع تر و مولد در حوزه تولید را در دستور کار قرار داده ایم.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده با بیان این مطلب اضافه کرد: این مؤسسه بعنوان تنها مرجع تخصصی صنعت غذای کشور از آغاز تاسیس تابحال تمامی توان خویش را جهت پاسخ به نیازها و رفع مشکلات فنی و دانشی اختصاص داده و با عرضه طرح های فناورانه و کاربردی نقش قابل توجهی در جهش تولید و پشتیبانی از صنعت غذای کشور داشته است.
وی افزود: مؤسسه علوم و صنایع غذایی در جهت اجرای سیاست های تعاملی در محورهایی همچون انجام طرح های پژوهشی و فناورانه تقاضا محور برای پاسخگویی به نیازهای صنعت و رفع چالش های موجود، طراحی محصول جدید، طراحی یا اصلاح فرایندهای تولید، استفاده از منابع و ظرفیت های داخلی برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا، عرضه خدمات آزمایشگاهی به واحدهای صنعتی و همکاری و عرضه خدمات مشاوره ای به واحدهای تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی فعالیت دارد.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تکیه بر اینکه این مؤسسه همواره کوشیده تا بعنوان یک مؤسسه ملی در قالب وظایف و اختیارات در زمینه پشتیبانی از تولید گام بردارد، افزود: کارکنان واحدهای صنعت غذا به صورت متوسط و در مقایسه با کارکنان سایر صنایع از سطح تحصیلی کمتری برخوردار می باشند و ازاین رو برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی کاربردی همچون اقدامات اثرگذار این مؤسسه برای ارتقای بهره وری در صنعت غذا به حساب می آید.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه علوم و صنایع غذایی، رجب زاده اظهار نمود: تلاش در جهت جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری های بومی، انجام طرح های دانشی در مورد افزایش بهره وری و کیفیت محصولات غذایی، کمک دانشی به فعالان صنعت غذا در جهت تولید محصولات جدید و ورود به بازارهای بین المللی، کمک به شرکتهای دانش بنیان جهت ورود سریع تر و مولد در حوزه تولید، عرضه کمک های فناورانه در بخش تولید جهت بهره مندی از محصولات سلامت محور، عرضه خدمات سریع و دقیق در مورد داوری اختراعات ارسالی و تربیت نیروی متخصص و کارآفرین همچون اهداف و برنامه های این مؤسسه در سال۱۴۰۰ است.



1400/02/11
16:31:49
5.0 / 5
241
تگهای خبر: آموزش , بازار , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
تولیدو