حسین زهی:
قوای سه گانه با وحدت رویه در جهت مانع زدایی از مسیر تولید گام بردارند
به گزارش تولیدو یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هر سه قوه که عملکرد آنها به شکلی مکمل یکدیگر است وظیفه دارند به رفع موانع و پشتیبانی از تولید توجه داشته و با برنامه ریزی در این راه حرکت کنند.
اسماعیل حسین زهی در گفت و گو با ایسنا، ضمن اشاره به نام گذاری سال جدید تحت عنوان "تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" درباره راهکارهای تحقق آن، بیان نمود: با عنایت به این که مقام معظم رهبری در چند سال گذشته دغدغه تولید را داشتند و نام گذاری های مشابهی برای چند سال قبل هم داشتند، ضروریست تا سه قوه با وحدت رویه و جدیت بیشتری در بحث پشتیبانی از تولید کنندگان و رفع موانع موجود گام بردارند.
ایشان در ادامه اظهار نمود: مقام معظم رهبری چندین سال پی در پی است که در نام گذاری سال بر روی بحث تولید تاکید دارند. در سال ۹۹ هم گام های مثبتی در بحث جهش تولید برداشتیم. بحث تولید مقوله ای بسیار مهم می باشد که بر روی معیشت مردم و خودکفایی کشور بسیار اثرگذار است.
نماینده مردم خاش در مجلس خاطرنشان کرد: در نام گذاری سال ۱۴۰۰ هم مقام معظم رهبری بر روی مانع زدایی از مسیر تولید تاکید داشتند. هر سه قوه که عملکرد آنها به شکلی مکمل یکدیگر است وظیفه دارند به بحث رفع موانع تولید توجه داشته و با برنامه ریزی در این راه با وحدت رویه حرکت کنند.
حسین زهی در انتها تصریح کرد: با رونق تولید داخلی ما می توانیم بر روی پای خود بایستیم و تحریم های ظالمانه را هم خنثی نماییم. موانع موجود بر سر راه تولید کنندگان امروز یک عامل بازدارنده برای رونق تولید به حساب می آید و با عنایت به تاکید مقام معظم رهبری بر هر سه قوه واجب است که برای کنار زدن این موانع و پشتیبانی از تولید در سال جدید گام جدی تری بردارند.
منبع: tolido.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب