كریمی در گفت و گو با تولیدو:

بزرگترین مانع رونق تولید از پیش پای هپكو برداشته می شود

بزرگترین مانع رونق تولید از پیش پای هپكو برداشته می شود

به گزارش تولیدو مرکزی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بزرگترین مانع برای تحقق رونق تولید از پیش پای هپکو برداشته می شود.


علی اکبر کریمی در گفت و گو با ایسنا، به تشریح دیدار روز گذشته خود با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به همراه استاندار مرکزی انجام شد، پرداخت و اظهار نمود: سهام متعلق به دولت در شرکت هپکوی اراک در مرداد ماه سال جاری به سازمان تامین اجتماعی واگذار شده و مهمترین مانع در روند فعالیت و رونق تولید در این شرکت بدهی های سنگین بانکی این شرکت است که حدود ۱۱۵۰ میلیارد تومان شامل اصل، فرع، و جرایم متعلقه است.
وی بیان کرد: با توجه به امکان استفاده از مفاد بند(و) تبصره ۲ قانون بودجه سال جاری برای تهاتر بدهی های بانکی شرکت هپکو با مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت و جلسه هماهنگی برگزار شده توسط اینجانب در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۳۰ آذرماه ۹۹ با حضور نمایندگان کلیه دستگاه های مربوطه همچون بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان تامین اجتماعی، شرکت هپکو و بانکهای دارای طلب عمده از این شرکت، اختصاص هزار میلیارد تومان از مجموع سقف مبلغ تعیین شده در بند(و) تبصره ۲ قانون بودجه سال جاری (که به میزان ۵۰ هزار میلیارد تومان است) مهمترین خواسته از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود که به صورت مکتوب به وی منعکس شد تا با عملی شدن تهاتر بدهی های بانکی شرکت هپکو، بزرگترین مانع برای رونق تولید از پیش پای این شرکت برداشته شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در ادامه پیگیری هایی که بمنظور برطرف نمودن مشکل تهاتر بدهی های شرکت هپکو به بانک ها صورت گرفت، در جلسه روز گذشته با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پروسه قانونی این مساله بطور مبسوط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وی اشاره کرد: در این نشست که استاندار مرکزی، معاون اقتصادی استانداری مرکزی و همین طور مدیرعامل و یکی از اعضای هیات مدیره شرکت هپکو هم حضور داشتند، این مساله بطور مبسوط مورد بحث و بررسی قرا گرفت و باتوجه به مذاکراتی که بعمل آمد و با نامه ای که برای تسریع در ضمن پروسه اجرائی تهاتر بدهی های شرکت هپکو به وزیر کار نوشته بودم، مقام عالی وزارت دستور لازم برای تسریع در انجام پروسه اجرائی این تهاتر و انجام هماهنگی با وزیر اقتصاد در این خصوص را صادر کرد.
کریمی بیان کرد: همین طور درباب تامین سرمایه در گردش شرکت هپکو برای اجرائی شدن تولید ماشین آلاتی که قراردادهای آنها توسط شرکت هپکو طی ماه های اخیر منعقد شده نیز با دستور وزیر رفاه قرار شد مبلغ ۷۰ میلیارد تومان از طرف بانک رفاه، تامین و بوسیله سازمان تامین اجتماعی به شرکت هپکو پرداخت گردد.
وی با اشاره به مشکلات مربوط به حقوق کارگران شرکت نیز اظهار داشت: همین طور در این نشست قرار شد تا مشکلات حقوق کارگران با فوریت برطرف شده و حقوق آذرماه پرسنل و بخش باقیمانده حقوق آبان ماه کارگران هپکو در سریعترین زمان ممکن پرداخت گردد و با تحقق موارد فوق شاهد بهبود شرایط مالی هپکو و رونق تولید در این شرکت خواهیم بود.
گفتنی است، شرکت هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار بعنوان نخستین و بزرگترین تولیدکننده ماشین آلات صنعتی و کشاورزی و راه سازی در خاورمیانه با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ آغاز به فعالیت کرد.
این شرکت می تواند ۲۵ نوع ماشین آلات راهسازی همچون گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان و سوئد تولید نماید.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد که این واگذاری شروعی بر چالش ها و مشکلات این شرکت بود تا جایی که بالاخره سال قبل از بخش خصوصی بازپس گرفته شده و به سازمان خصوصی سازی واگذار شد.
بعد از افت وخیزهای فراوان، با تصویب هیات وزیران در تاریخ ۱۸ تیرماه ۹۹ و ابلاغ آن در ۲۳ تیرماه به وزارتخانه های اقتصاد، رفاه، صمت، نفت، میراث و سازمان برنامه و بودجه، قرار شد که ۵۵ درصد سهام شرکت هپکو اراک به ارزش ۵۶۰۰ میلیارد تومان از سازمان خصوصی سازی به سازمان تامین اجتماعی واگذار شود.




منبع:

1399/10/22
13:28:35
0.0 / 5
977
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
تولیدو