شناسایی زنجیره تولید در دستور كار صندوق های پشتیبانی از توسعه كشاورزی

شناسایی زنجیره تولید در دستور كار صندوق های پشتیبانی از توسعه كشاورزی

به گزارش تولیدو مدیرعامل شركت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری در بخش كشاورزی به اهمیت زنجیره های تولید اشاره نمود و اظهار داشت: صندوق های پشتیبانی از توسعه كشاورزی تلاش خودرا به كار می گیرند تا زنجیره های تولید و احصا و حلقه های مفقوده را پیدا كنند و برای تكمیل آن برنامه ریزی كنند.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، جانعلی بهزادنسب در نشست خبری که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی بامداد امروز برگزار شد، اظهار نمود: کشاورزی ایران عمدتاً خانواده محور است و بیش از چهار و نیم میلیون بهره بردار کشاورزی در کشور وجود دارد. همین طور تولیدات بخش کشاورزی در نظام خرده و متوسط مالکی صورت می گیرد.
وی افزود: صندوق پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی بعنوان یک زیرساخت توسعه ای برای ارائه آسانتر خدمات به تولید کنندگان توسط خود آنان و حمایت دولت تشکیل شده است. از خاصیت های این صندوق این است که کارمزد تسهیلات نوبتی به میزان ۴ درصد و تسهیلات ضروری ۸ درصد است. منافع حاصل از تسهیلات مزبور صرف افزایش سرمایه خود صندوق ها می گردد و تضامین و وثایق مربوطه به ستاندن تسهیلات به صورت ساده و آسان در چارچوب چک یا سفته صورت می گیرد و نیازمند وثیقه های سنگین نیست.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی افزود: تسهیلات این صندوق سهل الوصول است یعنی وقتی عضو صندوق درخواست می کند تا زمانی که تسهیلات مورد نظر را دریافت کند کمتر از یک هفته طول می کشد.
وی با اعلان اینکه دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه ثبتی صندوق ها است، اظهار داشت: از این مقدار ۴۶ درصد سهم دولت می باشد و ۵۴ درصد نیز سهم بخش غیردولتی است که از این محل سرمایه تابحال ۱۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه شده است.
بگفته وی تسهیلات ارائه شده در بخش زراعت و باغبانی ۳۳ درصد در بخش دام ۲۵ درصد در بخش طیور ۱۳ درصد فعالیت عشایر ۸ درصد، صنایع تبدیلی ۶ درصد، شیلات ۳ درصد زنبورداری و جنگل و مراتع ۱۱ درصد بوده است.
بهزاد نسب در ادامه اظهار داشت: حدود ۷ هزار و ۹۰۰ تشکل بخش کشاورزی سهامدار این صندوق ها هستند و این صندوق ۱۴ هزار عضو دارد.
او همینطور به اهداف و کارهای صندوق پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی اشاره نمود و اظهار داشت: اهدافی چون تحقق مدیریت بهینه تامین، تجهیز، تجمیع و تخصیص منابع مالی، افزایش راندمان، تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری، پوشش جامعه هدف، توسعه و گسترش خدمات و نهادهای مکمل در زمره اهداف این صندوق است.
بگفته وی اعطای تسهیلات و انجام حمایت های مالی به تولیدکنندگان و متقاضیان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، تضمین متقاضیان سرمایه گذاری برای دریافت اعتبار از بانک ها دریافت کمک مالی و اعتبار از دولت و سایر شرکت ها، پشتیبانی از تولیدکنندگان فعالان بخش کشاورزی در مواجهه با موقعیت های بحرانی و سایر عملیات و کارهای مجاز در رابطه با پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی حدود عملیات و کارهای این صندوق است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی به زنجیره تولید در بخش کشاورزی نیز اشاره نمود و اظهار داشت: این صندوق ها تمام تلاش خودرا به کار می گیرند تا زنجیره های تولید را احصا و حلقه های مفقوده را پیدا کنند و برای تکمیل این زنجیره ها برنامه ریزی کنند.
او همینطور اضافه کرد: تقویت پروسه ورود شرکتهای دانش بنیان به بخش کشاورزی و تنوع بخشی به منابع صندوق از دیگر رویکردهای صندوق توسعه است.
وی در پاسخ به این پرسش که چند درصد روستاییان با این صندوق آشنایی دارند اظهار داشت: سیاست خودرا بر این گذاشتیم تا زارعان و کشاورزان را نسبت به فعالیت صندوق آگاه و آنها را وارد فعالیت صندوق نماییم و از هر فعالیتی که بتواند به تحقق این هدف کمک نماید استقبال می نماییم.





منبع:

1399/03/25
23:56:52
5.0 / 5
2515
تگهای خبر: تولید , خدمات , سرمایه گذاری , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
تولیدو