كدام خوراكی ها بیشترین تورم را داشتند؟

كدام خوراكی ها بیشترین تورم را داشتند؟

تولیدو: در اردیبهشت امسال و در مناطق شهری، اقلام خوراكی از قبیل پیاز، رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و سیب درختی بیشترین افزایش قیمت را نسبت به اردیبهشت سال قبل داشته اند.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، بیشترین افزایش قیمت در اردیبهشت امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ۱۳۹۷) مربوط به "پیاز" با ۳۰۶ درصد افزایش، "رب گوجه فرنگی" با ۲۴۶.۶ درصد افزایش، "سیب زمینی" با ۲۴۱.۳ درصد افزایش، "گوجه فرنگی" با ۱۸۶.۸ درصد افزایش و "سیب درختی زرد" با ۱۴۲.۷ درصد افزایش است.




برمبنای نتایج به دست آمده توسط مركز آمار در اردیبهشت ۱۳۹۸، بیشترین افزایش قیمت در ماه قبل نسبت به فروردین ماه، مربوط به اقلام "قند" با ۲۵، ۶ درصد افزایش، "شكر" با ۲۵ درصد افزایش و "برنج ایرانی درجه یك" با ۱۸.۵ درصد افزایش بوده است.
در این ماه اقلام "پیاز" (۳۳.۴ درصد)، "خیار" (۱۸.۱ درصد) و "مرغ ماشینی" (۱۷.۸ درصد) نسبت به ماه قبل كاهش قیمت داشته اند.





منبع:

1398/03/11
15:39:12
5.0 / 5
5012
تگهای خبر: تورم , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
تولیدو