دبیر اینوتكس ۲۰۱۹ اعلام كرد

خدمات اینوتكس برای شركتهای خارجی متمایل به همكاری با ایران، برگزاری بیشتر از ۳۰ رویداد نوآوری

خدمات اینوتكس برای شركتهای خارجی متمایل به همكاری با ایران، برگزاری بیشتر از ۳۰ رویداد نوآوری

تولیدو: دبیر اینوتكس ۲۰۱۹ ضمن بیان شعار امسال این نمایشگاه تحت عنوان ˮاكوسیستم نوآوری و فناوری زیر یك سقفˮ اشاره كرد: پیش بینی می نماییم بیشتر از ۸ هزار نفر از اینوتكس بازدید كنند، ضمن آن كه فضاهایی همچون كافه استارتاپی باز با هزینه كمتر برای حضور استارتاپ ها و مخترعین فراهم گشته است.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، اكبر قنبرپور در نشست خبری امروز شعار امسال اینوتكس ۲۰۱۹ را "اكوسیستم نوآوری و فناوری زیر یك سقف" عنوان نمود و اظهار داشت: پیش بینی شده از نمایشگاه امسال كه در فضای بیشتر از ۱۰ هزار متر مربع برگزار می شود، بیشتر از ۸ هزار نفر بازدید داشته باشند.
وی با اشاره به اینكه برای مجموعه های كوچك تر فضای كافه استارتاپی با هزینه كمتر فراهم گشته است، اضافه كرد: استارتاپ ها و برگزاركنندگان رویدادها و مخترعین می توانند در چنین فضایی حضور داشته باشند، ضمن آنكه نمایش كنندگان فضای اشتراكی، شركت ها و پارك ها در فضاهای بزرگ تر حضور خواهند داشت.
دبیر نمایشگاه اینوتكس همین طور از اختصاص فضای مجازی به نام "كافه سرمایه اینوتكس" به منظور ملاقات سرمایه گذار و استارتاپ آگاهی داد و اضافه كرد: در اینوتكس ۲۰۱۹ بازیگران مختلف عرصه فناوری و نوآوری به زیر یك سقف می آیند و بیشتر از ۳۰ رویداد در آن برگزار می شود.
قنبرپور سپس به ذكر سه نقطه تفاوت این نمایشگاه با سایر نمایشگاه های مشابه پرداخت و اظهار داشت: اینوتكس به هیچ وجه جنبه بازرگانی ندارد و شركتهای بازرگانی در آن حضور ندارند، اما شركتهای نوآور و فناور برای تعریف همكاری با سایر بازیگران در آن حضور پررنگی دارند.
وی افزود: همین طور در این رویداد همه بازیگران اكوسیستم فناوری و نوآوری دعوت هستند و می توان گفت ۱۲ بازیگر مختلف در آن حضور دارند. تفاوت سوم این است كه برگزاركنندگان این رویداد خود این كمیته هستند.
قنبرپور ضمن اشاره به در نظر گرفته شدن بخش ویژه ای برای رسانه ها با همكاری رسانه های استارتاپی، اشاره كرد: همچون اهداف اینوتكس این است كه جریان های سرمایه گذاری و ملاقات بین صاحبان سرمایه و استارتاپها به راه افتد. در همین زمینه رویدادی تحت عنوان رقابت استارتاپی از هفته آینده در ۶ شهر تهران، بندرعباس، یزد، رشت، بیرجند و كرمانشاه رقم می خورد كه هدف آن معرفی استارتاپ های برتر هر شهر به سرمایه گذاران است.
وی رویداد فوق را بستری برای رقابت استارتاپ ها دانست و اضافه كرد: مرحله نهایی این رقابت در اینوتكس ۲۰۱۹ برگزار می شود.
قنبرپور همچین محور یا هدف مشاركت و همكاری بین استارتاپ ها را تصریح كرد و افزود: محور آخر اینوتكس باز بررسی چالش های اكوسیستم و تولید محتوا در این راستا است. همین طور بخش مجازی برای نوجوانان در نظر گرفته شده تا مبنای كارآفرینی به آنها آموزش داده شود.
وی مهلت ثبت نام در نمایشگاه اینوتكس را كه از ۲۵ اسفند شروع شده تا ۵ اردیبهشت ماه اعلام نمود و اظهار داشت: اتمام جانمایی اختتام اردیبهشت ماه خواهد بود.
او همینطور ثبت نام بازدیدكنندگان را در نمایشگاه الزامی دانست و اظهار داشت: بازدیدكنندگان از تاریخ اول اردیبهشت تا روز آخر نمایشگاه فرصت دارند كه در سامانه اینوتكس ثبت نام كنند.
قنبرپور، ضمن عنوان كردن شكل گیری ارتباطات بین افراد بعنوان مهمترین دستاورد نمایشگاه، تصریح كرد: صندوق نوآوری و شكوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شركتها برای حضور در نمایشگاه كمك می كنند.
خدمات اینوتكس ۲۰۱۹ برای شركتهای خارجی متمایل به همكاری با ایران
وی سپس به برخی امكانات و خدمات نمایش شده به شركتهای خارجی كه بخواهند در كشور سرمایه گذاری كنند اشاره نمود و توضیح داد: برای این شركتها یك سال استقرار بلاعوض در پارك فناوری پردیس، ۲۰ سال معافیت مالیاتی در پروانه اشتغال در نظر گرفته شده و همین طور یك مجموعه سرمایه گذار در داخل كشور باز اعلام آمادگی كرده كه بعنوان بخش سوم سرمایه گذاری مشتركی را با شركت خارجی و یك شركت ایرانی به انجام برساند.
قنبرپور ضمن ابراز امیدواری به جهت اینكه حضور كشورهای عضو اسكاپ (كمیسیون اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد) در نمایشگاه پررنگ باشد، اظهار داشت: پیش بینی می شود میزبان ۲۰ شركت خارجی باشیم.



1398/01/19
14:24:18
5.0 / 5
4698
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
تولیدو