در گفتگو با مهر عنوان شد:

رتبه بندی ۲۱ هزار سوداگر فعال در سامانه رتبه بندی

رتبه بندی ۲۱ هزار سوداگر فعال در سامانه رتبه بندی

تولیدو: یك مقام مسئول در وزارت صمت از رتبه بندی۱۲هزار سوداگر فعال در سامانه رتبه بندی كارتهای بازرگانی آگاهی داد و اظهار داشت: بهره برداری كامل از سامانه یكپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری، معطل اتاق است.


بهنام امیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به همكاری ضعیف اتاق بازرگانی با سامانه یكپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری اظهار داشت: بهره برداری كامل از این سامانه مشروط به همكاری اتاق بازرگانی است چونكه دریافت اطلاعات مربوط به درخواست های صدور و تمدید كارت بازرگانی نیازمند همكاری اتاق بازرگانی می باشد.
معاون مركز توسعه تجارت الكترونیكی با اشاره به اینكه طبق مصوبه دولت، مبنای تخصیص ارز به واردكنندگان، سامانه یكپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری است، اظهار داشت: عملیاتی شدن سامانه در بخش اعتبارسنجی مشروط به همكاری اتاق بازرگانی است چونكه دریافت اطلاعات درخواست های صدور و تمدید كارت بازرگانی نیازمند همكاری اتاق بازرگانی می باشد، ضمن اینكه در بخش رتبه بندی باز برخی شاخص های ارزیابی بازرگانان نیازمند استعلام از اتاق بازرگانی است.
وی اضافه كرد: اتاق بازرگانی در بخش صدور كارت های بازرگانی با ما همكاری نمی كند، البته شاید بهتر است به جای عدم همكاری بگویم كه ما با اتاق در حال طی مراحل جلسات كارشناسی این مساله هستیم ولی این همكاری بسیار كند پیش می رود. ما كارهایمان را در این خصوص انجام دادیم و منتظر هستیم این ارتباط از طرف اتاق بازرگانی هم احداث شود.
معاون مركز توسعه تجارت الكترونیكی توضیح داد: فرآیند ستاندن كارت بازرگانی طبق ماده ۳ قانون مقررات صادرات و واردات دو مرحله دارد، در مرحله اول متقاضی به اتاق بازرگانی بازگشت و مراحل تشكیل پرونده را طی می كند، سپس بررسی اتاق بازرگانی، مراحل تایید آن در وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز می شود كه كاملاً سیستمی بوده و نیازی به بازگشت متقاضی ندارد.
امیری افزود: درخواست مركز توسعه تجارت آن بود كه مرحله دوم در سامانه یكپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری صورت گیرد تا وزارت صمت با "سامانه جامع تجارت" بتواند، اطلاعات را دقیق تر و با روندی سریعتر به صورت سیستمی دریافت و آنالیز كند و كارشناسان این وزارتخانه مجبور نباشند از سامانه خود كه بطور روزمره در آن كار می كنند، بیرون بروند و جهت بررسی درخواست های متقاضیان كارت های بارزگانی وارد سامانه اتاق بازرگانی شوند.
وی در ادامه اظهار داشت: آنچه تا به این جا گفته شد در مورد بخش اعتبارسنجی سامانه بود و در حوزه رتبه بندی كارت های بارزگانی سوژه متفاوت می باشد. در حوزه رتبه بندی شاخص های مختلفی همچون مسئولیت پذیری، مالی و كسب وكار در نظر گرفته شده است. در مورد شاخص كسب و كار، اتاق بازرگانی هم در قسمتی از داده های خود، اطلاعات این شاخص را دارد و ما درخواست كردیم كه اطلاعات كسب و كار بازرگانان را در اختیار سامانه یكپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی قرار دهند و ما باز اطلاعات سایر شاخص ها را در اختیار اتاق بگذاریم تا این همكاری موجب ارتقای هر دو سیستم شود.
معاون مركز توسعه تجارت الكترونیكی درانتها بیان كرد: رتبه بندی ۲۱ هزار سوداگر فعال امسال به انجام رسیده است كه اتاق طی چند سال، تعداد بسیار كمی از این بازرگانان را رتبه بندی كرده بود اما به هر حال همین تعداد كم هم می تواند در این رابطه كمك بسیار خوبی باشد، ضمن اینكه رتبه بندی ما با اتاق متفاوت می باشد ولی در عین همه تفاوت ها در بعضی بخش ها می توانیم با هم تبادل اطلاعات داشته و یكدیگر را كامل نماییم.
به گزارش تولیدو به نقل از مهر، سامانه یكپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری سوژه بند (ت) ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز است كه وزارت صنعت موظف شده است با همكاری اتاق های بازرگانی و تعاون صدور، تمدید و ابطال كارت های بازرگانی را با هدف جلوگیری از بروز تخلفات و قاچاق كالا و ارز ساماندهی كند.

1397/11/16
14:33:00
5.0 / 5
4779
تگهای خبر: صادرات , صنعت , كارت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
تولیدو