محدودیت صادرات و تأثیر آن بر رنگ و بوی غذاهای توریستی

محدودیت صادرات و تأثیر آن بر رنگ و بوی غذاهای توریستی

به گزارش تولیدو یک بشقاب پلومرغ سنگاپوری که از محبوب ترین وعده های غذایی سنگاپور است بعد از اقدام مالزی برای محدود کردن صادرات، گران تر خواهد شد.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، این غذای مرسوم، حدودا در همه غذاخوری های سنگاپور، یافت می شود و شامل مرغ آب پز، برنج و سس فلفل با طعم سیر است. اقدام مالزی برای توقف صادرات مرغ از ژوئن، به غذاخوری های این شهر که یک سوم مرغ خویش را از همسایه خود تأمین می کند، صدمه خواهد زد.
لی جو یه، اقتصاددان در گروه بانکی سرمایه گذاری مای بانک اظهار داشت که ممنوعیت صادرات، احیانا قیمت مرغ، پرمصرف ترین گوشت سنگاپور را که در آوریل ۵.۷ درصد افزایش پیدا کرد، بیشتر خواهد نمود. او اظهار داشت که تورم موادغذایی بین ۴ تا ۶ درصد افزایش خواهد داشت، در حالیکه میانگین افزایش ۱.۵ درصدی طی ۵ سال قبل بوده است.
بر مبنای رویترز، سلنا لینگ، رئیس تحقیقات و استراتژی خزانه داری در OCBC اظهار داشت: در حالیکه غذا ۲۱ درصد از سبد قیمت مصرف کننده سنگاپور و گوشت تنها ۰.۱ درصد را تشکیل می دهد، تأثیر این اقدام مالزی قابل توجه است.
به قول آژانس غذای سنگاپور، حدودا تمام جوجه ها از مالزی، زنده وارد و سپس ذبح و منجمد می شوند. امکان دارد اختلالات موقتی در عرضه مرغ تازه وجود داشته باشد اما مرغ منجمد همچنان در دسترس می باشد. این به مصرف کنندگان سفارش می کند که نسبت به تغییر احتیاط و فقط آنچه را که نیاز دارند خریداری کنند.




منبع:

1401/03/05
16:17:12
5.0 / 5
354
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

تولیدو