جزئیات فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان

جزئیات فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان

به گزارش تولیدو رئیس اتاق اصناف تهران جزئیات فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان را شرح داد.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، به نقل از اتاق اصناف تهران، قاسم نوده فراهانی درباره فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان اظهار نمود: ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا، اتحادیه های صنفی، معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ و دستگاههای ذیربط در مورد فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان همچون سال های گذشته تصمیماتی اتخاذ شده که این موارد برای تمامی واحدهای صنفی از روز یکشنبه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان لازم الاجراست.
وی ادامه داد: بر این اساس سال جاری هم همچون دیگر سال ها با هرگونه حرمت شکنی از راه تظاهر به روزه خواری در واحدهای صنفی برخورد خواهد شد. همینطور اجرای پروتکلهای بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنان مورد تاکید است و بر تمامی واحدهای صنفی به شکل مستمر توسط واحدهای بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران و اتحادیه های صنفی تهران نظارت خواهد شد.
رئیس اتاق اصناف تهران تصریح کرد که سال جاری برابر مصوبات ابلاغی فعالیت واحدهای صنفی تهیه، طبخ و توزیع غذا همچون اغذیه فروشی، رستوران های داخل شهری، چلوکبابی ها، کبابی ها، فست فودی ها، جگرکی ها، آبمیوه و بستنی، قهوه سراها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها، سفره خانه ها شامل سنتی و عادی و... از اذان مغرب تا اذان بامداد است و اجازه فعالیت و یا عرضه مواد غذایی در واحد صنفی خویش را نداشته و صرفاً یک ساعت پیش از اذان مغرب میتوانند به صورت بیرون بر فعالیت کنند.
نوده فراهانی درباره فعالیت واحدهای صنفی اغذیه فروش و عرضه کننده غذای سرد اظهار داشت: صنوف اغذیه فروشان مجاز هستند در طول روز صرفاً غذای سرد به صورت بیرون بر با رعایت کامل شئونات عرضه کنند.




منبع:

1401/01/11
13:27:44
5.0 / 5
411
تگهای خبر: اصناف , دستگاه , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
تولیدو