عرضه یک میلیون تن سیمان فردا در بورس کالا

عرضه یک میلیون تن سیمان فردا در بورس کالا

تولیدو: تالار سیمان بورس کالا فردا شنبه ۲ بهمن ماه میزبان عرضه یک میلیون و 52 هزار و 134 تن انواع سیمان تیپ یک و دو از طرف 64 شرکت است و عرضه های این هفته 32 هزار و 900 تن بالاتر از هفته قبل است.



به گزارش تولیدو به نقل از بورس کالا، تالار سیمان بورس کالای ایران فردا شنبه ۲ بهمن ماه میزبان عرضه یک میلیون و ۵۲ هزار و ۱۳۴ تن انواع سیمان تیپ یک و دو از طرف ۶۴ شرکت است و عرضه های این هفته ۳۲ هزار و ۹۰۰ تن بالاتر از هفته قبل است.
همچنین ۹۶۶ هزار و ۵۳۴ تن از این عرضه ها از نوع تیپ ۲، ۳۶ هزار و ۲۰۰ تن از نوع سیمان تی پ۱-۳۲۵، ۴۷ هزار و ۴۰۰ تن از نوع سیمان تیپ ۱-۴۲۵ و ۲ هزار تن از نوع سیمان تیپ ۱-۵۲۵ خواهد بود.
۶۴ شرکت سیمانی فردا شنبه ۲ بهمن در بورس کالا عرضه محصول خواهند داشت و محصول خودرا روی تابلو خواهند برد.
کارنامه ۸ ماهه سیمان در بورس کالا: ۳۲.۶ میلیون تن عرضه؛ ۲۶.۳ میلیون تن معامله
از ابتدای عرضه مستمر سیمان در بورس کالا که به تاریخ ۹ خرداد ماه بر می گردد در مجموع ۳۲ میلیون و ۶۲۶ هزار تن سیمان در بورس عرضه و ۲۶ میلیون و ۳۰۵ هزار تن به ارزش بیش از ۱۲۵ هزار و ۱۸۹ میلیاردریال مورد معامله قرار گرفته است. به گواه آمار با عرضه های مستمر و پر حجم شرکت های سیمانی در بورس کالا، شاهد ثبات قیمت این محصول در سراسر کشور هستیم.
بیشترین حجم معاملات در طول این مدت مربوط به یک شرکت تولید سیمان در استان قزوین با ثبت معامله یک میلیون و ۶۲۲ هزار تن بود و پس از آن کارخانه های سیمان واقع در استانهای مرکزی و آذربایجان شرقی به ترتیب با یک میلیون و ۲۱۲ هزار تن و یک میلیون و ۸۴ هزار تن در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.


منبع:

1400/11/02
15:48:35
5.0 / 5
581
تگهای خبر: تولید , شركت , قیمت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

تولیدو