پیشنهاد شافعی در همایش تجاری ایران و چین؛

ایران و چین همكار های جدید را در زمینه غذای حلال آغاز كنند

ایران و چین همكار های جدید را در زمینه غذای حلال آغاز كنند

تولیدو: تهران- ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی ایران دورنمای روابط سیاسی و اقتصادی ایران و چین را مثبت ارزیابی كرد و با اشاره گردش مالی بیش از هزار میلیاردی صنعت غذای حلال، همكاری های جدید ایران و چین در این حوزه را پیشنهاد داد.


به گزارش تولیدو به نقل از ایرنا، «غلامحسین شافعی» روز سه شنبه در سومین همایش فرصت های بازرگانی و سرمایه گذاری ایران و چین با اشاره به اینكه مبادلات تجاری بین دو كشور به روش جزئی، كلی و الكترونیك انجام می شود، اظهار داشت: همكاری های اقتصاد دو كشور در اغلب حوزه ها همچون صنعت، گردشگری، انرژی های تجدید پذیر، حمل ونقل، مخابرات و سرمایه گذاری در این حوزه ها به قوت انجام می گردد.
بنا بر اعلام اتاق بازرگانی ایران، شافعی اضافه كرد: اكنون فرصت های مناسبی وجود دارد كه شركت های فعال چینی می توانند با استفاده از ظرفیت های شركت های فعال ایرانی نسبت به تولید كالا اقدام نمایند و در صورت صادرات، از معافیت های مالیاتی بهره مند شوند.
شافعی با اشاره به اینكه ایران بزرگترین بازار واردات كالاهای واسطه ای در خاورمیانه به حساب می آید، خاطرنشان كرد: ایران به علت دسترسی ساده و ارزان به بازار 460 میلیون نفری منطقه، مزیت های زیادی در همكاری های اقتصادی با كشورهای دیگر بویژه چین دارد و این مساله می تواند به تحقق هدف افزایش مبادلات دو كشور به 50میلیارد دلار كمك نماید.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی ایران در ادامه با اشاره به اینكه با تلاش چین، «راه ابریشم» در حال احیاست، اظهار داشت: تابحال اتاق های بازرگانی 67 كشور به عضویت اتاق جاده ابریشم درآمده اند و اتاق ایران هم سمت نائب رئیسی این اتاق را داراست.
وی ادامه داد: تحلیلگران معتقدند بعد از سال 2025، باید تمركز اقتصاد جهان را در مرزهای هند و چین جست و جو كرد و در این وضعیت، یكی از محوهای مهم مبادلات اقتصادی، جاده ابریشم خواهد بود؛ این در حالیست كه موقعیت جغرافیایی ایران شرایطی مناسبی فراهم می آورد كه ایران و چین همكاری های جدیدی بر پایه احیای راه ابریشم آغاز كنند.
شافعی با ابراز امیدواری نسبت به اینكه ایران و چین ارتباط دوستانه خود در حوزه های سیاسی و اقتصادی را بیش از پیش تقویت نمایند، اضافه كرد: یكی از مسائل دیگری كه اكنون بعنوان مبحث مهم در جهان مطرح است، مبحث همكاری های مشترك در حوزه غذای حلال است كه با عنایت به مبادلات بیش از هزارمیلیاردی آن در سال، لازم است كه ایران و چین همكاری های جدیدی در این حوزه آغاز كنند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با تاكید بر اینكه سرمایه گذاری های مشترك، به پایداری روابط سیاسی و اقتصادی دو كشور كمك می نماید، خاطرنشان كرد: با تداوم روش فعلی و افزایش مشاركت های سرمایه گذاری بخش های خصوصی ایران و چین، امیدواریم روابط دو كشور بیش ازپیش توسعه یابد.

** قدردانی از حل مشكل مسدود شدن برخی حساب های بانكی ایرانی
شافعی همینطور با اشاره به حل مشكل مسدود شدن برخی حساب های ایرانی ها در بانك های چین، این اتفاق را مایه رضایتی بخش خصوصی عنوان و از مقام های هر دو كشور برای پیگیری و حل این مساله قدردانی كرد.
برپایه این گزارش، سومین همایش فرصت های بازرگانی و سرمایه گذاری ایران و چین، از امروز به همت اتاق مشترك بازرگانی و صنایع چین و دانشكده كارآفرینی دانشگاه تهران در محل اتاق ایران برگزار شده است و فردا هم ادامه دارد.
به گزارش تولیدو به نقل از ایرنا، پیش از این «پانگ سن» سفیر جمهوری خلق چین در تهران ارزش تجاری ایران و چین در 11 ماهه سال 2017 میلادی را 33 میلیارد و 660 میلیون دلار اعلام نمود كه در همسنجی با سال گذشته 20. 5 درصد افزایش داشته است.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام* 3065*2025
تنظیم: محمد ملك دار* انتشار دهنده: لیلا جودی


1396/11/10
16:39:05
5.0 / 5
5356
تگهای خبر: صنعت , كشاورزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
تولیدو