رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان خبر داد
پیشبینی برداشت ۲۵۰۰ میلیاردی پاچ باقلای پاییزه در گیلان
به گزارش تولیدو، از گیلان رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از برداشت پاچ باقلای پاییزه در استان آگاهی داد و اظهار داشت: پیش بینی می شود 22 هزار و 500 تن پیله تر با ارزش اقتصادی2500 میلیارد تومان در کشت پاییزه این محصول برداشت شود.
صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، از برداشت پاچ باقلای پاییزه در سطحی نزدیک به ۷۰۰۰ هکتار از اراضی استان گیلان اطلاع داد و اظهار نمود: پاچ باقلای پاییزه در اراضی شالیزاری بعنوان کشت دوم بعد از برداشت برنج و همین طور در اراضی پشته کشت می شود.
وی گیلان را تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور دانست و بیان کرد: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان های استان، پاچ باقلا کشت می شود.
به قول رییس سازمان جهاد کشاورزی استان، کشاورزان گیلانی از اواخر مرداد و در شهریور مبادرت به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده و برداشت محصول پاییزه را از اواخر مهر در استان شروع می کنند.
محمدی با اشاره به اینکه کشت پاچ باقلا نقش برجسته ی در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به علت رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد، اضاففه کرد: مناطق عمده تولید این محصول در شهرستان های ماسال، رشت، تالش، آستانه اشرفیه، لاهیجان و صومعه سراست.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب