در سال ۱۴۰۰صورت گرفت؛

صدور ۱۱ نشان استاندارد حلال در خوزستان

صدور ۱۱ نشان استاندارد حلال در خوزستان

به گزارش تولیدو خوزستان سرپرست اداره کل استاندارد خوزستان اظهار داشت: باتوجه به گسترش و رشد بالای مصرف غذای حلال در جهان و توجه به این نشان در سالهای اخیر، فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان مواد غذایی به وجود آمده است تا با تولید محصولاتی با نشان «حلال» بتوانند در بازارهای جهانی به جایگاه مناسب برسند.



علی داودی اظهار نمود: باتوجه به گسترش و رشد بالای مصرف غذای حلال در جهان و توجه به این نشان در سالهای اخیر، فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان مواد غذایی به وجود آمده است تا با تولید محصولاتی با نشان «حلال» بتوانند در بازارهای جهانی به جایگاه مناسب برسند.

به گزارش تولیدو به نقل از اداره کل استاندارد خوزستان، وی ادامه داد: در همین راستا اداره کل استاندارد خوزستان مبادرت به صدور ۱۱ فقره پروانه در سال ۱۴۰۰ کرد که در این بین، فراورده های کنسرو رب گوجه فرنگی و آب لیموترش برای واحد تولیدی آذین شوشتر، شیر پاستوریزه و استریلیزه برای واحد تولیدی پگاه خوزستان، خرمای سایر برای واحد تولیدی میلاد مسعود اروند، کنجاله سویا برای واحد تولیدی کشت و صنعت ماهیدشت، شکر سفید برای واحدهای تولیدی کشت و صنعت فارابی، کشت و صنعت دعبل خزائی، کشت و صنعت امیرکبیر، قارچ خوراکی واحد تولیدی جلگه دز، نمک خوراکی ید دار برای واحد تولیدی نگین املاح دریایی موفق به گرفتن این نشان از سازمان ملی استاندارد شده اند.

داودی در آخر اشاره کرد: ایران بعنوان یکی از کشورهای با فرهنگ اسلامی تمامی محصولات غذایی، دامی، کشاورزی، زراعی و باغی خودرا به شیوه حلال تولید می کند و از ظرفیت و پتانسیل بسیار بالایی برای صادرات غذای حلال برخوردار است، اما متاسفانه باوجود گردش بالای پولی و مالی تجارت حلال در دنیا و اقلیم چهارفصل و منابع گوناگون در کشور، سهم اندکی از تجارت غذای حلال در دنیا را به خود مختص کرده است و امیدوار هستم واحدهای استانی که موفق به گرفتن این نشان می شوند، بتوانند در حوزه صادرات غذای حلال به کشورهای مسلمان و غیر مسلمان فعالیت خودرا توسعه بدهند.





منبع:

1401/03/01
11:46:17
5.0 / 5
199
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
تولیدو