شرط كاهش قیمت لوازم خانگی

شرط كاهش قیمت لوازم خانگی

به گزارش تولیدو رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تداوم کاهش قیمت ارز و همینطور کاهش قیمت مواد اولیه در بورس را شرط کاهش قیمت لوازم خانگی عنوان نمود و نسبت به فروش کالاهای تقلبی در فضای مجازی اخطار داد.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، نرخ ارز در بازار آزاد در مهر ماه سال جاری از ۳۲ هزار تومان گذشت، ولی اکنون در کانال ۲۴ هزار تومان است. ازاین رو انتظار می رود قیمت کالاهایی که در این زمان رشد داشته حالا با کاهش قیمت دلار نزولی شود، اما به نظر می آید شرایط دیگری هم باید برای این کاهش قیمت فراهم گردد.
در این رابطه اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه هنوز مدت زیادی از کاهش نرخ ارز نگذشته، خاطرنشان کرد: اگر کاهش نرخ ارز تداوم داشته باشد احتمال کاهش قیمت در بازار لوازم خانگی وجود دارد، اما اگر لحظه ای باشد نمی توان گفت با کاهش چند روزه قیمت دلار قیمت لوازم خانگی هم باید کاهش پیدا کند. چون که تولید کنندگان مواد اولیه مورد نیاز خویش را از راه واردات یا در بورس کالا تهیه می کنند.
ایشان در ادامه در پاسخ به اینکه چرا با افزایش قیمت ارز فورا شاهد افزایش قیمت کالاهای مصرفی مثل لوازم خانگی هستیم؟ اظهار داشت: افزایش قیمت لوازم خانگی مدتی زمان برد و کاهش قیمت آن احتیاج به زمان دارد. از سوی دیگر علاوه بر تغییرات نرخ ارز باید سایر مواد اولیه هم در نظر گرفته شود. برای مثال اخیراً دو شرکت سازنده موتور پمپ و کولر که در داخل کشور فعال می باشند، قیمت محصولات خویش را ۱۵ تا ۲۵ درصد بالا بردند. علت اینکه سرعت افزایش قیمت بیشتر از کاهش آن است، در اصل هزینه جایگزین است که به روز حساب می شود.
او همینطور شرط دیگر کاهش قیمت لوازم خانگی را کاهش قیمت مواد اولیه ای که در بورس کالا عرضه می شود، عنوان نمود و اظهار داشت: به صورت کلی مهم ترین مرجع صحبت در مورد قیمت، تولید کنندگان هستند، نه توزیع کنندگان. از سوی دیگر در گذشته رقابت بین کالاهای خارجی و ایرانی ترمزی برای کنترل و کاهش قیمت بود، اما پس از ممنوعیت واردات این اهرم هم از بین رفت. در این میان قیمت بعضی از مواد اولیه مانند ورق فولادی در بورس کالا هم بر مبنای قیمت های جهانی محاسبه می شود.
به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، به دنبال کاهش نرخ ارز سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در پاسخ به اینکه آیا کاهش نرخ ارز در ماه های اخیر بر قیمت لوازم خانگی تأثیر داشته، گفته بود که تولید کنندگان عموماً از ارز نیمایی استفاده می نمایند که کاهش زیادی نداشته است. اما معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت اواخر آذر ماه، مهم ترین دلیل گران بودن لوازم خانگی را نرخ ارز عنوان کرده و گفته بود اینکه با افزایش نرخ ارز قیمت ها بلافاصله افزوده می شود در ارتباط با گرانی در تولید نیست بلکه در بخش توزیع و خرده فروشی این اتفاق افتاده است، چونکه تولیدکنندگان قبل از افزایش قیمت باید با دستگاههای نظارتی همچون سازمان حمایت هماهنگی کنند.
فروش کالای ایرانی با برند تقلبی خارجی به قیمت گزاف
رئیس اتحادیه در انتها از آرامش نسبی در بازار لوازم خانگی اطلاع داد و اظهار داشت: کالای ایرانی به لحاظ استاندارد و کیفیت قابل رقابت با کالاهای خارجی است و تولیدکنندگان خودشان را به روز کرده اند. از سوی دیگر با عنایت به این که کالاهای خارجی دیگر به صورت قانونی وارد نمی گردد بهتر است مردم کالاهای ایرانی تهیه کنند تا اینکه کالاهای خارجی بدون ضمانت نامه را بخرند.
او همینطور اخطار داد که امکان دارد عده ای کالاهای باکیفیت ایرانی را به جای کالای خارجی جا بزنند و به قیمت گزاف به خریداران عرضه کنند که این اتفاق بخصوص در فضای مجازی محتمل تر است و مردم باید در خریدهای خود بیشتر دقت کنند.



1399/11/13
14:44:45
0.0 / 5
944
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
تولیدو