آیا كنجاله تخم پنبه و پودر گوشت در سلامت و كیفیت تخم مرغ اثر دارد؟

آیا كنجاله تخم پنبه و پودر گوشت در سلامت و كیفیت تخم مرغ اثر دارد؟

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با اشاره به اینكه استفاده از كنجاله تخم پنبه، كنجاله كلزا و پودر گوشت سالم بعنوان خوراك طیور سبب كاهش تولید و افت كیفیت تخم مرغ خواهند شد ولی سلامت محصول را تحت تأثیر قرار نمی دهد، اظهار داشت: اگر پودر گوشت استفاده شده آلوده باشد امكان دارد منجر به بروز سالمونلا شود.



ناصر نبی پور در گفت و گو با ایسنا در پاسخ به این سؤال که گفته می شود به دلیل کمبود خوراک دام و طیور، واحدهای مرغداری کنجاله تخم پنبه و پودر گوشت به مرغ ها خود می دهند و آیا این اقلام سلامت محصول تولید شده یعنی تخم مرغ را تحت تأثیر قرار نمی دهد، اظهار داشت: کنجاله تخم پنبه بسیار کمیاب است. استفاده از آن برای مرغ مشکلی ایجاد نمی کند ولی مدت زمان ماندگاری تخم مرغ کاسته می شود. پودر گوشت هم اگر سالم باشد، مشکلی ندارد ولی اگر آلوده باشد امکان دارد منجر به بروز سالمونلا شود و در نهایت مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند.

وی افزود: کنجاله تخم پنبه، کنجاله کلزا و پودر گوشت سالم تنها سبب کاهش تولید و افت کیفیت محصول نهایی خواهند شد ولی سلامت محصول نهایی را تحت تأثیر قرار نمی دهند.

رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه آیا امکان بررسی سلامت پودر گوشت وجود دارد یا خیر، اظهار داشت: معمولا باقی مانده لاشه های مرغ در کشتارگاه ها تبدیل به پودر می شود و تحویل واحدها مرغداری داده می شوند یعنی زمانی برای آزمایش وجود ندارد و باید سریعا تحویل داده شود.

وی با اشاره به اینکه مرغداران مجبور به استفاده از پودر گوشت برای سیرکردن مرغ های خود هستند، اظهار داشت: مسؤلان باید به این موضوعات توجه نمایند و هرچه زودتر نسبت به تأمین نهاده های مورد نیاز اقدامات لازم را انجام دهند.




1399/07/05
23:58:02
5.0 / 5
525
تگهای خبر: تولید , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
تولیدو