یك مقام مسئول اعلام كرد:

رعایت پروتكل های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد

رعایت پروتكل های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد

به گزارش تولیدو مدیر كل غله و خدمات بازرگانی استان تهران اظهار داشت: اداره كل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بعد از شیوع كرونا، موظف به رعایت پروتكل های بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان به صورت كامل شد.


به گزارش تولیدو به نقل از شركت بازرگانی دولتی ایران، عباس ارشدی، امروز در نشست رعایت پروتكل های بهداشتی نانوایان در دوران شیوع كرونا كه به صورت ویدئوكنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: اداره كل غله و خدمات بازرگانی استان تهران پس از شیوع كرونا، برای رعایت پروتكل های بهداشتی ملزم شد، بنابراین طی این مدت در تمام عملیات های مربوط به تأمین، ذخیره سازی و توزیع كالاهای اساسی از مبدا تا مقصد و ذخیره سازی پروتكل های بهداشتی به صورت دقیق رعایت می شود.
وی تصریح كرد: بر این اساس تمامی كامیون های حمل بار ضد عفونی می شوند و فاصله اجتماعی ماشین های حمل بار، در سیلوها هنگام بارگیری وتخلیه بار به صورت كامل انجام می شود.
مدیر كل غله و خدمات بازرگانی استان تهران اظهار داشت: زنجیره گندم، آرد و نان بر مبنای رعایت اصول بهداشتی است و تمام موازین بهداشتی برای پیشگیری از شیوع بیماری كرونا، رعایت می شود.
ارشدی اضافه كرد: البته بعد از آنكه آرد به نانوایی ها تحویل می شود در هنگام تبدیل آرد به نان و تحویل آن به مشتری باید یكسری پروتكل های بهداشتی از جانب نانوا و مشتری رعایت شود تا در مجموع نانی سالم به دست مصرف كننده برسد.

1399/02/04
20:24:49
5.0 / 5
1027
تگهای خبر: خدمات , شركت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
تولیدو