یك مقام مسئول خبر داد

تسهیل بازپرداخت وام های تولید روی میز شورای پول و اعتبار

تسهیل بازپرداخت وام های تولید روی میز شورای پول و اعتبار

به گزارش تولیدو یك مقام مسئول اظهار داشت: مصوبه ستاد تسهیل در مورد پرداخت ۵درصد اصل و سود بدهی و یكسال تنفس و تقسیط حداكثر ۵ساله بقیه بدهی واحد تولیدی به بانك، امروز(سه شنبه) در شورای پول و اعتبار بررسی می شود.


به گزارش تولیدو به نقل از صدا و سیما، میثم زالی اظهار داشت: مصوبه ستاد تسهیل در مورد پرداخت ۵ درصد اصل و سود بدهی و یكسال تنفس و تقسیط حداكثر ۵ ساله بقیه بدهی واحد تولیدی به بانك، امروز (سه شنبه) در شورای پول و اعتبار بررسی می شود؛ این در شرایطی است كه نگاه بانك مركزی و دولت به این مصوبه برای حل مشكل واحدهای تولیدی و بانك ها مثبت است و با تصویب و ابلاغ این مصوبه هم واحدهای تولید بدهكار سود می برند و هم بانك ها می توانند به مطالباتشان برسند.
وی با اشاره به پیگیری ستاد برای افزایش ضمانت اجرایی مصوبات ستاد تسهیل اظهار داشت: بانك ها و دستگاه های اجرایی مثل سازمان امور مالیاتی و تأمین اجتماعی، همكاری خوبی با ستاد دارند.
زالی اظهار داشت: این مصوبه ستاد تسهیل، شامل آن دسته واحدهای تولیدی است كه تسهیلاتی كه دریافت كرده و هزینه تولید شده است كه ۹۰ درصد تولیدكنندگان این گونه بوده و هم به بانك ها و به بدهكاران عمده كمك می نماییم تا بتوانند بدهی خویش را بپردازند و مطالباتشان را به تدریج وصول كنند.
زالی اضافه كرد: با ایفای تعهدات از جانب تولیدكنندگان به بانك ها، اساسا نظام بانكی با اختیاراتی كه دارد، جرایم دیر كرد آنها را خواهد بخشید.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید هم با ابراز امیدواری در مورد اصلاح سریع تر قانون مالیات بر ارزش افزوده اظهار داشت: ۶۰ درصد مالیات كشور را بخش تولید می پردازد؛ در حالیكه هیچ جای دنیا، این گونه نیست و این موضوعی است كه هزینه سربار تولید را بالا می برد؛ بنابراین اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده از مطالبات به حق تولیدكنندگان است.
دیوار بن بست تولید باید شكسته شود
همچنین محمدرضا مرتضوی، دبیركل خانه صنعت و معدن ایران در این برنامه اظهار داشت: در جلسات ستاد ملی تسهیل، نمایندگان همه دستگاه ها حضور دارند و اگر دستگاهی مصوبه ستاد را اجرا نكند؛ به شكلی می توان گفت مغایر قانون عمل كرده و در این شرایط مرتكب خیانت شده اند.
مرتضوی با اشاره به بن بستی كه به علت شرایط اقتصادی كشور در چرخه تولید اتفاق افتاده است، اظهار داشت: طبق مصوبه ستاد تسهیل، آن دسته از تولیدكنندگان بدهكار بانكی می توانند ۵ درصد (اصل و سود) بدهی شأن را بپردازند و بقیه را هم پس از یكسال تنفس تا حداكثر ۵ سال تقسیط كنند.
وی با اشاره به اینكه شرایط تولید و اقتصاد كشور، خارج از اراده تولیدكنندگان به آنها تحمیل شده است، اظهار داشت: در همه جای دنیا وقتی چنین شرایطی برای صنعت و تولید پیش بیاید، دولت و بانك ها از آنها حمایت می كنند.
مرتضوی با اشاره به شوك های بزرگ اقتصادی مثل كاهش ارزش پول، كاهش قدرت خرید مردم و تحریم ها كه تولیدكنندگان تجربه كرده اند، اظهار داشت: بانك ها و تولیدكنندگان شركای تجاری هستند و اگر یكی زمین بخورد، دیگری هم زمین خواهد خورد و نمی گردد یك طرف بگوید مشكلات طرف دیگر ربطی به ما ندارد. اگر واحد تولیدی از كار بیفتد مالیات هم نمی تواند بدهد و به تبع آن، حق بیمه را نمی تواند بپردازد؛ ضمن اینكه مزد كارگرانش را نمی تواند بدهد و همه متضرر می شوند برای همین همه باید كمك كنند تا این بن بست بشكند.
او همینطور اظهار داشت: زنجیره قانون مالیات بر ارزش افزوده ناقص و همه بار مالیاتی آن بر دوش تولیدكنندگان است و این قانون باید اصلاح گردد.

1398/11/15
22:47:39
5.0 / 5
4597
تگهای خبر: اقتصاد , بانك مركزی , تولید , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
تولیدو