جدیدترین اطلاعات درباره كیك های مشكوك

جدیدترین اطلاعات درباره كیك های مشكوك

به گزارش تولیدو به قول دبیر انجمن صنایع بیسكوئیت، شیرینی و شكلات ایران، بحث قاچاق بعنوان هدف جاسازی قرص در كیك ها مطرح نیست، چون كه تابحال آزمایش ها نشان داده قرص های جاسازی شده، قرص های معمولی خانگی بوده و اثری از ترامادول و روانگردان در آنها پیدا نشده است.


جمشید مغازه ای در گفت و گو با ایسنا، از بررسی انبارهای كیك از طرف نهادهای نظارتی در استان های خوزستان، سیستان و بلوچستان و كرمان آگاهی داد و اظهار داشت كه تاكنون، پس از بررسی صدها كارتن كیك، محصولی حاوی قرص در این انبارها پیدا نشده است.
وی با اشاره به اینكه طبق جدیدترین اطلاعات، شبكه ای خارج از خط تولید و توزیع مبادرت به جاسازی قرص در كیك ها كرده است، اشاره كرد: هنوز معین نمی باشد دقیقاً در كدام استانها كیك های آلوده به قرص وجود دارد.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسكوئیت، شیرینی و شكلات ایران در ادامه سوژه جاسازی قرص در كیك ها را یك "مسئله امنیتی" توصیف كرد و اظهار داشت: بنظر می رسد افرادی به دنبال تخریب صنعت غذا یا تشویش اذهان عمومی هستند و این مساله باید توسط نهادهای امنیتی پیگیری شود.
مغازه ای با تاكید بر اینكه جاسازی قرص در شبكه توزیع قانونی همچون شركت های پخش و شبكه های مویرگی كارخانه ها اتفاق نیفتاده است، اشاره كرد: جاسازی قرص بیشتر در كیك های لایه ای با بسته بندی های آسان تر اتفاق افتاده است.
او همینطور اصرار كرد كه امكان ندارد قرص ها در خط تولید وارد كیك ها شده باشد، چونكه با حرارتی كه در زمان پخت كیك وجود دارد، قرص ها حتما از بین می روند یا تغییر شكل می دهند.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسكوئیت، شیرینی و شكلات ایران در پاسخ به اینكه تابحال چقدر كیك آلوده به قرص از بازار جمع آوری شده است، اظهار نمود: تابحال بیشتر گزارشات در شبكه های مجازی بوده و چند گزارش هم از وجود قرص در كیك از مدارس رسیده كه بگفته مسئولان آموزش و پرورش، این كیك ها خارج از بوفه مدارس خریداری شده است.
مغازه ای در ادامه از مصرف كنندگان كیك های خوراكی خواست به بسته بندی كیك ها دقت كنند كه حتما از خود شركت های تولیدی، شبكه توزیع قانونی و در فروشگاه معتبر توزیع شده باشند و بسته بندی آنها سالم باشد.
مغازه ای با اشاره به اینكه وزارت بهداشت بروز هرگونه مسمومیت در اثر استفاده از این قرص ها را تكذیب كرده است، اظهار داشت: بحث قاچاق بعنوان هدف جاسازی قرص در كیك ها مطرح نیست، چونكه تابحال آزمایش ها نشان داده قرص های جاسازی شده، قرص های معمولی خانگی بوده و اثری از ترامادول و راوانگردان در آنها پیدا نشده است.
به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، در ایام گذشته عكس و فیلم هایی در خصوص وجود قرص در كیك های بسته بندی منتشر گردید كه به دنبال آن بامداد پنجشنبه كیانوش جهانپور، رئیس مركز روابط عمومی وزارت بهداشت، با تاكید بر این كه این قرص ها بعد از تولید و در مرحله عرضه داخل كیك ها گذاشته شده، موارد مطرح شده جاسازی قرص در كیك ها را مربوط به بیشتر از ۱۰ شركت تولید كیك عنوان نمود و اظهار داشت كه "قاعدتا این كه یك جسم خارجی در خط تولید بیشتر از ۱۰ شركت تولید كیك خوراكی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آن هم به شكلی كه این اتفاق متوجه یك یا دو استان باشد، اساسا مشكوك است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نكته قابل توجه اما آن است كه تولید كیك نیز در همان استانها صورت نگرفته و از خارج از این استانها به آن جا وارد می شود."
در این رابطه محمدرضا مرتضوی - رئیس كانون انجمن های صنایع غذایی ایران - نیز با تاكید بر این كه جاسازی قرص از نظر فنی نمی تواند در خط تولید اتفاق افتاده باشد، از پلمب شدن چند انبار نگهدارنده كیك های آلوده به قرص آگاهی داد و اظهار داشت كه اگر از این انبارها كیكی توزیع شده باشد، از بازار جمع آوری شده است.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف سیستان و بلوچستان نیز اعلام نمود كه عوامل توزیع كیك های حاوی قرص شناسایی شده اند.



1398/09/24
11:58:09
5.0 / 5
4536
تگهای خبر: آموزش , اصناف , بازار , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
تولیدو